måndag 24 januari 2011

I bland känns allt ytligt


Jag har tagit tag i mitt liv här på nya året det är mkt som jag varit missnöjd med.

Jag känner att livet oftast blir lite för ytligt man orkar inte ta tag i sina problem och så gömmer man sig bakom massa substitut det här med bloggandet kändes helt plötsligt som ett substitut för det riktiga livet, vad jag menar är att jag är en socialperson och när jag inte hade tillräckligt med människor att umgås med på riktigt så fick ni alla i blogg värden bli mina vänner och det funkar ett tag.

Jag försöker hitta mitt riktiga liv umgås mer med mina vänner och så har mannen och jag haft ett STORT snack och nu försöker han och jag ändra oss till att bry oss om varandra på riktigt det är ju viktigt att anstränga sig och inte ta varandra för givet.

Just nu så känner jag mej riktigt stark för första gången på riktigt länge, man måste ner till botten innan man kan komma upp till ytan igen.
Det har varit bra att börja träna och verkligen tänka vad vill jag med mitt liv sätta upp lite mål och ha något att jobba mot.

Det som har varit viktigt länge är mitt positiva tänkande som jag lever efter det gör mej glad och förhoppningsfull. 

Vi har bara detta liv och när man känner att man kommer till en punkt i livet när det får vara nog så får man ta den chansen och det har jag gjort.

Hoppas ni kan förstå något av det jag vill förmedla och var rädda om era liv, i och med detta så känner jag att bloggande varje dag inte är viktigt längre utan att skriva lite ibland, först hade jag tänkt lägga ner detta helt men jag tror jag kommer sakna er för mkt då så jag hänger kvar lite så får vi se vad som händer.

8 kommentarer:

  1. Just idag, när du skriver detta mycket viktiga inlägg, råkar jag hitta in här hos dig!
    Jag förstår HELT det du beskriver!
    Själv har jag periodvis bloggat mycket och andra stunder varit mycket på Facebook, och när det inte hänt så mycket "intressant" på de fronterna så kan det ha kännts "tomt" i livet - jag har blivit rastlös.
    MEN bloggandet har gett mig otroligt mycket - nya vänner, mycket ny kunskap, inspiration mm. Och internet erbjuder många verktyg till att ta tag i sitt liv!
    Inget jag vill vara utan, men som du skriver - det är viktigt att tänka igenom vad man VILL och leva därefter!
    Vi har också haft "det stora snacket" (som vi delat upp i flera omgångar) och livet har förändrats.
    Fast än vet jag inte vart vi hamnar (det vet man väl aldrig...!), mycket handlar för mig att bestämma mig för HUR jag vill leva!
    Konsumtionsnivå är ett hett ämne!
    Ja, vi jobbar vidare och det är det viktiga!
    Lycka till !!!

    SvaraRadera
  2. Det verkar som din "bortavaro" har en god anledning i alla fall. Om du lovar att inte sluta blogga helt så är det helt okej om du gör det mer sällan. =)
    Du gör rätt som tar tag i livet, var lite egoistisk och satsa mer på dig själv. Är inte vi tjejer experter på att förneka oss själva och istället ta hand om alla andra?
    Jag håller på dig.
    Kram, Anna

    SvaraRadera
  3. Låter som du har fått tänka till ordentligt. Det är nog bra att stanna upp mitt i livet och bestämma sej för förändring ibland. Jag instämmer helt i att sociala relatoiner i verkliga livet är viktigast och går inte att ersätta med bloggande. Ta hand om dej!

    SvaraRadera
  4. Familj och det verkliga livet går före allt. Utom en själv. Man måste tänka på vad man vill och känner, annars tappar man känslan för sina nära. Du gör helt rätt i dra ner på bloggandet om du inte tycker att det längre ger dig det du vill. Du gör helt rätt i att lägga ner bloggandet helt om det känns rätt, men då kommer vi att sakna dig.

    Så roligt att få läsa om dina framsteg nu! Lev och njut av det. Låt oss alla göra 2011 till ett bra år fyllt av det vi själva behöver, av det som är viktigt i livet!

    Kram och hoppas att vi träffas snart irl!

    SvaraRadera
  5. Visst är det viktigt att känna och tänka efter hur man vill leva och ta tag i det bit för bit. Jag hoppas att vi får fortsätta följa dig även om du minskar på bloggandet. Lycka till med ditt "nya"liv.
    På tal om mönster, har du kollat i Ottobre-tidningarna? De brukar ha många bra mönster för dam. Dessutom kan man köpa gamla tidningar på deras hemsida.

    SvaraRadera
  6. Starkt inlägg! Hoppas att du hittar balansen och att bloggen inte blir en snuttefilt utan en tillgång till inspiration och glädje men inte en ersättning för verkliga kontakter och levande liv!
    Ha det gott!/Laila

    SvaraRadera
  7. Känns som om du kommit till en viktig punkt i livet. Och så bra att ta tag i en massa som inte känts bra. Men jag har faktiskt saknat dig nu, så jag var tvungen att kolla var du tagit vägen. Så kul om vi ändå kan ha någon kontakt ibland. JAg brukar ibland tänka att det här livet på datorn med en massa sociala kontakter också är "verkliga" livet, eftersom det bara finns ETT liv. KRAM

    SvaraRadera
  8. Du har inte hört av dig på länge. Hur är det, kan jag hjälpa på något sätt?

    SvaraRadera