lördag 17 oktober 2009

Ludd rumpan


Jag har inte presenterat min lilla söta huskatt. Han heter Teo och är 2 år.

Innan jag visste något om ras katter så köpte jag honom dyrt uppe på söder som Norsk skogskatt, men det är ju rätt för det heter ju Norskskog katt utan s i mitten av ordet om det är en rasren katt.

Det spelar ingen roll vad han är, för jag älskar honom för precis den han är och han är värd varenda krona.

3 kommentarer:

  1. Gömde bara att be om ursäkt för att jag frågade lite störrigt om du ville ha hjälp med bloggen, hihi! Hade inte hängt med i svängarna och sett att du redan fixat allt! Duktig du var som hittade klockan, jag hittdae sen först för någon dag sedan och då har jag ändå haft bloggen snart en månad, teknisk, njaaaaa! Va roligt du skriver, skrattade gott åt att "mannen tror på tomten också" hihi, du är för söt! Kul att se bild på honom, man har ju varit lite nyfiken, men du har inte satt ut någon bild på på söta Lena!!! kram på dig!/tess Ps. visst är det kul att blogga, tycker det är supermysigt! ds

    SvaraRadera
  2. glömde ska det förstås stå, blev lite ivrig där bara ;-)

    SvaraRadera
  3. Det är jätte kul att blogga, det värsta är att jag måste ha kameran med mej överalt nu mera och den är inte min utan sofias min dotter. hon blir inte allt för glad.
    Kort på mej kommer nog framöver..... man kan ju inte ta på sig själv.:) Jag blir så dålig på kort. vissa andra är ju super snygga men det är klart det är dom ju även i verklig heten.) kram på dej.

    SvaraRadera