måndag 24 september 2012

Det går fort.
Bilden är från här om veckan innan vi fick ny fin asfalt på vägen till jobbet. Tänk vad några dagar går fort, det är fredag och sen är det måndag.Nu har första dagen på arbetsveckan klarats av och jag har lagat omelett till middag på egen odlade tomater och gräslök och så lite riven ost på toppen gott och enkelt.
Nu kommer denna period på året som bara känns som en enda lång transport sträcka tills nästa vår och sommar, det är inte klokt så får det inte va. Helgen bjöd inte på någon sol att tala om, lördagen regna det hela dagen och söndagen var väl snarlika den också.
På söndagen var vi över till kompisar, en av deras mysiga katter tog mej med storm, hon visste hur man skulle charma oss människor. Men nu gäller det att försöka njuta av denna grå och mörka period för den är ju ändå väldigt lång innan det vänder igen, mycket ljus inne och god mat får bli höstens grej och så får man läsa mkt, jag ska snart börja på Jan Guillou senaste bok, väntar bara på att min vän ska läsa klart den och så kommer Ken Follett ut med en ny snart som jag tror blir riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar